Forum
onvo 12 x plus yeni nesil Elektrikli Scooter Ekran Panelindeki Simgelerin Anlamları ve Mod Ayarları Hakkında Detaylı Bilgi Talebi
\"Merhabalar arkadaşlar, herkese iyi forumlar.
Yeni bir elektrikli scooter satın aldım ancak dijital gösterge panelindeki bazı simgeler ve ayarlar tam olarak çözülemedi. Cihazın ekranı oldukça detaylı; Üzerindeki hız seçenekleri, farklı ışık simgeleri ve teknik bazı değerler var ama hangisinin ne işe yaradığını tam olarak anlayamadım.
Özellikle şu anda evde bulunan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum:
Hız Modları: Ekranın çözümünde ECO, STD ve TURBO yazıyor. Bu modların menzili ve hızı tam olarak nasıl değişir? Yokuşlarda hangisini kullanmak daha mantıklı?
Gösterge Simgeleri: Üst tarafta yanan seyir kontrolü, kilit, bluetooth gibi ikonların ne zaman devreye girdiğini ve nasıl aktif olduğunu merak ediyorum.
Mesafe Bilgileri: Alt ayarları yer alan ODO, TRIP ve Remain arasındaki fark nedir? Toplam kilometreyi nereden görebilirim?
Teknik Terimler: Ekrandaki Gerilim (V) değeri batarya sağlık durumu hakkında ne söyler? Ayrıca sağ olanların bazılarında çıkan Hata/Hata uyarısı için ne yapmalıyım?
Bu üzerindeki tüm bu amblemlerin ve şartların açıklamalarını bir rehber tadında paylaşabilecek olan var mı? Hem benim gibi yeni kullanıcılar için hem de cihazı daha iyi öğrenmek isteyenler için çok faydalı olacaktır.
Yardımlarınız için insanlar için teşekkürler!\"
Onvo OV-012 X Plus LCD Ekran ve Gösterge Paneli Tam Kullanım Rehberi
\"Merhabalar, Onvo OV-012 X Plus gerçekten performansıyla öne çıkan çok güçlü bir modeldir. Bu cihazın ekran panelini tam anlamıyla incelemek, hem güvenli sürüş hem de batarya ömrü için çok kritiktir. Sorduğun sorular üzerinden Onvo 12X Plus ekran özelliklerini detaylandıralım:
1. Standart Modları (Hız Seviyeleri):
ECO: 12X Plus\'ın ekonomik modudur. Uzun menzil odaklıdır, hızlanma daha yumuşaktır.
STD: Standart moddur. Günlük şehir içi ulaşımda ideal dengeyi sağlar.
TURBO: Cihazın çift motor gücü ve maksimum tork gücünüz moddur. Yokuşlarda ve hız performansında bu modu kullanmalısınız.
2. Mesafe Göstergeleri:
ODO: Cihazın fabrikadan beri yaptığı toplam kilometredir.
TRIP: O anki yürüyüş mesafenizdir.
Kalan: 12X Plus\'ın mevcut şarjıyla gidebileceği tahmin kalan menzildir.
3. Teknik Göstergeler ve Güvenlik:
Gerilim (V): Onvo 12X Plus\'ın doluluğunu voltaj bazında görmenizi sağlar. Batarya sağlığı için voltaj takibi önemlidir.
Hata Hata Simgesi: Eğer ekranda bir ünlem veya hata kodu görürseniz, bu bir soketin kopması veya sistem uyarısı olabilir.
Dual/Single: Cihazın tek veya çift motor modunda çalışmadığını buradan takip edebilirsiniz.
Bu rehber, Onvo 12X Plus Kullanıcı için bir başucu kaynağı niteliğindedir. Güvenli sürüşler diliyorum!\"
Onvo 12X Plus inceleme
Onvo 12X Plus ekran ayarları
Onvo OV-012 X Plus kullanım kılavuzu
Onvo 12X Plus hata kodları
Onvo 12X Plus inceleme
Onvo 12X Plus ekran ayarları
Onvo OV-012 X Plus kullanım kılavuzu
Onvo 12X Plus hata kodları