Forum
Onvo OV-012 X Plus Teknik Özellikleri: Menzil, Hız ve Yokuş Performansı Hakkında Her Şey
Arkadaşlar selamlar, elektrikli scooter yıldızları adım atmak istiyorum ve Onvo OV-012 X Plus modeli radarıma girdim. Ancak kağıt üzerindeki veriler ile gerçek kullanım arasındaki farkları merak ediyorum. Özellikle şu sorular kafamı kurcalıyor:
Güç ve Yokuş: 1600W motor gücü İstanbul gibi yokuşu bol şehirlerde ne kadar efektif? 30 derecelik yokuş iddiası mı?
Menzil ve Batarya: 48V 15Ah bataryasıyla gerçek dünyadan kaç kilometreye mi gidiyor? 50-55 km menzil hangi koşullar geçerlidir?
Konfor ve Güvenlik: 10 inç vakumlu lastikler ve çift sıcaklık bozuk yollarda performanslarını ne kadar kesiyor? Fren sistemi (disk + elektrikli) güven veriyor mu?
Taşınabilirlik: Katlanmış ölçüleri ve 27.8 kg ağırlığıyla bir araba bagajına rahat sığar mı?
Bu cihazın tüm teknik detaylarını, su geçirmezlik sertifikasını (IPX4) ve kısıtlamalarını içeren tam bir veri listesini paylaşabilecek biri var mı? Almadan önce onun detaylarını öğrenmek istiyorum.
Merhabalar, Onvo OV-012 X Plus gerçekten fiyat/performans canavarı olarak bilinen bir model. Sorduğun tüm teknik ayrıntıları ve cihazın limitlerini tam listede gösterirsin, bu veriler cihazın tam kapasite tanımanı sağlar:
Onvo OV-012 X Plus Teknik Detay Listesi
Özellik Detay / Değer
Motor Gücü 1600W (Yüksek torklu çift/tek motor desteği)
Maksimum Hız 25 km/h (Yasal limit dahil)
Maksimum Menzil 50 - 55 km (Sürüş şartlarına göre değişkenlik)
Yokuş Tırmanma 30 Derece (Dik rampalarda yüksek performans)
Batarya Kapasitesi Lityum 48V - 15 Ah
Ağırlık / Yük Kapasitesi 27,8 kg ağırlık / 150 kg Taşıma Limiti
Fren Sistemi Ön ve Arka Disk Fren + Elektrikli Fren
Süspansiyon Ön ve Arka Şok Emici (Çift Süspansiyon)
Tekerlek Yapısı 10 inç Vakumlu Lastikler (Daha az patlama riski)
Susturlik IPX4 (Su sıçramalarına karşı dayanıklı)
Zaman Ortalama 5 - 6 Saat
Ölçüler (Açık/Kapalı) 125x60x113cm / 125x22x44cm (Katlanabilir)
Kullanıcılar İçin Önemli Notlar:
Menzil Hakkında: belirtilen 50-55 km menzil; 70 kg yük, 20 km/saat sabit hız ve düz zemin baz alınarak ölçülmüştür. Sürücü ağırlığı ve eğim aralığı menzili kısalacaktır.
Konfor: Onvo 12X Plus , ayarlanabilir donanım sayesinde boydaki kişiye özel konforlu konfor sunar.
Güvenlik: Display ekran üzerinden anahtarlı güç kilidi sayesinde cihazın ömrü artırılmıştır.
Onvo OV-012 X Plus , özellikle yüksek taşıma kapasitesi (150 kg) ve 1600W\'lık güçlü motoruyla kendi klasmanındaki en sağlam scooterlardan biridir. Eğer performansı bekliyorsanız bu teknik tablo beklentilerinizi karşılayacaksınız.
Arkadaşlar selamlar, elektrikli scooter yıldızları adım atmak istiyorum ve Onvo OV-012 X Plus modeli radarıma girdim. Ancak kağıt üzerindeki veriler ile gerçek kullanım arasındaki …
↑ mesaja git
onvo 12x plus teknik özellikleri bu tabloda net şekilde görülmektedir