Forum
Onvo OV-012 X Plus Şifre Oluşturma ve Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır? Adım Adım Rehber
Merhabalar arkadaşlar, Onvo OV-012 X Plus scooterımı satın aldım ve güvenlik amacıyla şifre koymak istiyorum. Ancak şifre oluşturma ve sıfırlama konusunda kafam biraz karıştı. Şu bilgilerim var:
Şifre oluşturabilir miyim, yoksa atabilir miyim?
Fabrika çıkış şifresi nedir, değiştirmesem de olur mu?
Şifremi unutursam cihazı tekrar açabilir miyim, şifre değiştirme işlemi nasıl yapılıyor?
Şifre oluştururken veya sıfırlarken hangi tuşlara basmam gerekiyor, adım adım anlatan var mı?
Cihazı yeni aldım, kullanım kılavuzu biraz karmaşık geldi. Onvo 12X Plus kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim, teşekkürler!\"
\"Merhaba, Onvo OV-012 X Plus için şifre oluşturma ve silme işlemlerinin adım adım bilinmesini sağlar. Hiç karmaşık değil, birkaç dakikada halledersin:
Önce Bilinmesi Gerekenler:
Şifre oluşturmanın tamamen girilmesi zorunludur , zorunlu değildir.
Cihazın fabrika çıkış (orijinal) şifresi: 000
Şifreni unutsan bile sıfırlama işlemiyle kolayca kurtarabilirsin.
Şifre Oluşturma (Adım Adım):
Güç düğmesine kısaca basın → Ekranda ilk rakam yanıp sönmeye başlar, \"0\" görünür.
Güç düğmesine tekrar kısaca basın → İkinci rakama geçilir, \"00\" görünür.
Güç düğmesine tekrar kısaca basın → Üçüncü rakama geçilir, \"000\" görünür.
Güç düğmesine uzun süre basın → Şifrenizi onaylayın ve işlemi tamamlayın.
✅ İpucu: Her rakamı + veya - tuşlarıyla istediğiniz sayıya ayarlayabilirsiniz.
Şifre Sıfırlama (Şifreni Unuttuysan):
Güç düğmesine iki kez basın → Ekranı açın.
\"Power\" ve \"+\" tuşlarına aynı anda 5 saniye uzun basın → Ekranda \"0\" görülene kadar bekleyin.
Orijinal şifreyi girin: 000 → Sonraki güç düğmesine iki kez basın.
Ekranda \"1\" rakamı görünüyor → Bu, ilk şifre sıfırlama adımına geçildiğini gösterir.
Yeni şifrenizin ilk rakamını + veya - tuşlarıyla ayarlayın → Güç düğmesiyle ikinci rakama geçin.
İkinci rakam ayarı → Güç düğmesiyle üçüncü rakama geçin.
Üçüncü rakam ayarı → Güç düğmesine iki kez basın.
Ekranda \"2\" rakamı gösteriliyor → Bu, yeni şifrenizi ikinci kez onaylamanız anlaşılır bir işaret gelir.
Aynı yeni şifreyi tekrar girin ve güç düğmesine iki kez tıklayarak onaylayın.
✅ Sıfırlama tamamdır! Artık yeni şifrenizle kullanabilirsiniz.
Umarım yardımcı olmuştur, Onvo 12X Plus ile güvenli sürüşler! 🛴\"

Umarım yardımcı olmuştur, Onvo 12X Plus ile güvenli sürüşler! 🛴\\\"
↑ mesaja git
çok teşekkürler