Elektrikli Scooter Forum
Onvo RX4 alınır mı?
İlk elektrikli scooterim olarak Sıfır Onvo RX4 satın almayı düşünüyorum. Önceden arkadaşımın eski bir Xiaomi scooterini kullanıyordum fakat 25KM/H çok yavaş geliyor artık. Ayrıca onvo RX4’ün bakımları veya tamirleri de nasıl oluyor bilgi verebilirseniz sevinirim. Ne kadar sürede bir bakıma götürmek gerekiyor vs. Ve benzer fiyata başka bir model önerir misiniz.
Onvo RX4 kendi fiyat segmentinde performansı ve konforuyla öne çıkan bir model. Xiaomi gibi cihazlardan sonra (özellikle 25 km/s hız limitinden sıkıldıysan) hem amortisör sistemi hem de motor gücü sana çok daha \"profesyonel\" bir sürüş hissi verecektir. Eğer bütçen bu civardaysa ve hız/menzil dengesi arıyorsan evet, alınır. Elektrikli scooterlarda en kritik konu vida kontrolü ve lastik basıncıdır. RX4 güçlü bir cihaz olduğu için titreşimden vidaları gevşeyebilir. 15-20 günde bir vidaları kontrol etmen güvenliğin için şart. Fren balataları sürüş sıklığına göre 400-800 km de (sürüşe bağlı olarak çok değişkendir) kontrol edilmeli. Suya karşı direnci çok yüksek değildir, bu yüzden yağmurlu havada sürmekten kaçınmanı öneririm.
İlk elektrikli scooterim olarak Sıfır Onvo RX4 satın almayı düşünüyorum. Önceden arkadaşımın eski bir Xiaomi scooterini kullanıyordum fakat 25KM/H çok yavaş geliyor artık. Ayrıca o…
↑ mesaja git
Kanka gayet iyi bir scooter ama çukura girsen bozulma ihtimali yüksek ve kendisi ekranda gösterdiği hızla gram aynı gitmiyor Max elli atmış basıyor ekranda yetmiş yetmiş beş gösteriyor ben sana paran varsa kukirin g4 öneririm hayvan gibi cihaz